Voel de energie.

De route naar blijvend veerkrachtig.

Anouk Brouwer

Anouk krijgt energie van structuur aanbrengen en van wandelen in de wind aan zee.

Billy Boendermaker

Bill krijgt energie van mensen die groei doormaken. Ook vindt hij het heerlijk om voor een groep mensen te staan en een verhaal te vertellen.

John Bakker

John krijgt energie van nieuwe oplossingen zoeken in complexe situaties. En van ‘s morgens heel vroeg door een lege stad lopen.

Mariska de Rouw

Mariska vindt het heerlijk om bij anderen de positieve energie te boosten. Dit doet ze door hen te helpen om zowel mentaal als fysiek in balans te komen.

Muriël Dalmulder

Muriël krijgt energie van mensen en teams in hun pure kracht zetten, van teamwork, het samenzijn met mijn gezin, reizen, natuur en genieten van de kleine dingen van het leven!

Pelle van der Lee

Pelle zijn energie gaat stromen tijdens open, eerlijke en kwetsbare gesprekken. Nieuwe dingen doen en ontwikkelen of mensen helpen dichter bij zichzelf en elkaar te komen. Pelle krijgt absolute levenskracht als hij echte verbindingen voelt met zijn gezin, familie en vrienden.

Faye van Rossum

Mariken Kooi

Mariken krijgt energie van het in gang zetten en begeleiden van verandertrajecten binnen bedrijven. Ze kijkt net even anders tegen dingen aan waardoor ze doordringt tot de kern van wat er allemaal mogelijk is.

Meer weten?

Het innOmnia energieteam gaat graag met je in gesprek over al je vragen, doelen én twijfels. Niet aarzelen, gewoon bellen of mailen.

innOmnia

Scheibaan 17
5062 TM Oisterwijk
Bel: 085 – 06 06 722
info@innOmnia.nl
www.innOmnia.nl